
Talíř z titanu
Další super věcička – nezničitelná titanová pánev (talíř) s průměrem 20cm a hmotností pár desítek gramů. Je od české firmy Alb.
Na smažení a pečení je potřeba udělat na dně loužičku oleje nebo rozpustit hrudku sádla, jinak se jídlo připaluje. Ale to mi vůbec nevadí, mastné líp klouže do krku a já to rád.

Jako talíř se skvěle hodí nejen na smažená jídla, ale i na polívku.

Ani po dlouhodobém používání na otevřeném ohni na talíři (pánvičce) nejsou patrné žádné deformace vlivem vysoké teploty.
Zatím maximální spokojenost.
POKUD CHCEŠ ČLÁNEK OBODOVAT či OKOMENTOVAT, BUDU JEN RÁD.
Systém bodování je následující . . . článek je perfektní , článek je kravina
Formulář na komentáře a na diskusi, nápady či kritiku je ještě níž pod bodováním.
Jestli tě zajímají články na stejné téma, tak hned pod čarou (za takovou knížkou) je odkaz. Dále se dají vyhledat stejná klíčová slova – za “lístečky”. Ještě se dá přeskakovat na PŘEDCHOZÍ a NÁSLEDUJÍCÍ článek.