Nádoby

Talíř z titanu


Další super věcička – nezničitelná titanová pánev (talíř) s průměrem 20cm a hmotností pár desítek gramů. Je od české firmy Alb.


Na smažení a pečení je potřeba udělat na dně loužičku oleje nebo rozpustit hrudku sádla, jinak se jídlo připaluje. Ale to mi vůbec nevadí, mastné líp klouže do krku a já to rád.

Nejdřív uvařit … (tady smažím buřta s cibulí a kořením)

Jako talíř se skvěle hodí nejen na smažená jídla, ale i na polívku.

… a potom sníst. (česnečka)

Ani po dlouhodobém používání na otevřeném ohni na talíři (pánvičce) nejsou patrné žádné deformace vlivem vysoké teploty.


Zatím maximální spokojenost.


HODNOCENÍ A KOMENTÁŘE:

POKUD CHCEŠ ČLÁNEK OBODOVAT či OKOMENTOVAT, BUDU JEN RÁD.
Čím více dáš hvězdiček, tím více se ti líbí. Prostor na komentáře je níž v samostatném bloku.

5 1 hodn.
Přidej své body
Sledovat
E-mailem upozornit na
guest

0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře