Talíř z titanu

Talíř z titanu

Další super věcička – nezničitelná titanová pánev (talíř) s průměrem 20cm a hmotností pár desítek gramů. Je od české firmy Alb.

Na smažení a pečení je potřeba udělat na dně loužičku oleje nebo rozpustit hrudku sádla, jinak se jídlo připaluje. Ale to mi vůbec nevadí, mastné líp klouže do krku a já to rád.

Nejdřív uvařit … (tady smažím buřta s cibulí a kořením)

Jako talíř se skvěle hodí nejen na smažená jídla, ale i na polívku.

… a potom sníst. (česnečka)

Ani po dlouhodobém používání na otevřeném ohni na talíři (pánvičce) nejsou patrné žádné deformace vlivem vysoké teploty.

Zatím maximální spokojenost.


POKUD CHCEŠ ČLÁNEK OBODOVAT či OKOMENTOVAT, BUDU JEN RÁD.

Systém bodování je následující  . . .  článek je perfektní ,  článek je kravina
Formulář na komentáře a na diskusi, nápady  či kritiku je ještě níž pod bodováním.

Jestli tě zajímají články na stejné téma, tak hned pod čarou (za takovou knížkou) je odkaz. Dále se dají vyhledat stejná klíčová slova – za “lístečky”. Ještě se dá přeskakovat na PŘEDCHOZÍ a NÁSLEDUJÍCÍ článek.

0 0 hodn.
Přidej své body
Sledovat
E-mailem upozornit na
guest

0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře