Talíř z titanu
Další super věcička – nezničitelná titanová pánev (talíř) s průměrem 20cm a hmotností pár desítek gramů. Je od české firmy Alb.
Na smažení a pečení je potřeba udělat na dně loužičku oleje nebo rozpustit hrudku sádla, jinak se jídlo připaluje. Ale to mi vůbec nevadí, mastné líp klouže do krku a já to rád.
Jako talíř se skvěle hodí nejen na smažená jídla, ale i na polívku.
Ani po dlouhodobém používání na otevřeném ohni na talíři (pánvičce) nejsou patrné žádné deformace vlivem vysoké teploty.
Zatím maximální spokojenost.
HODNOCENÍ A KOMENTÁŘE:
POKUD CHCEŠ ČLÁNEK OBODOVAT či OKOMENTOVAT, BUDU JEN RÁD.
Čím více dáš hvězdiček, tím více se ti líbí. Prostor na komentáře je níž v samostatném bloku.