Co udělat před čundrem
Spousta z vás má s čundrováním zkušenosti. Ale moje stránky jsou určené i pro začátečníky. Proto tady taky chci shrnout základní doporučení,
Číst dál ...Spousta z vás má s čundrováním zkušenosti. Ale moje stránky jsou určené i pro začátečníky. Proto tady taky chci shrnout základní doporučení,
Číst dál ...Chci se s vámi podělit o dvanáct mnou nejběžněji používaných zelených částí rostlin, nejčastěji listů, které v přírodě kolem mého bydliště sbírám
Číst dál ...Tenhle článek bude z trochu jiného soudku. Netýká se to přímo zálesáctví, ale jsem to prostě já. I tohle je Boškův
Číst dál ...Tenhle článek není návodem, co jíst. Je pouze sumářem toho, co jsem si bral já na pět dní s sebou na
Číst dál ...Jerky je původně kečuánský název pro sušené maso. Kečuánštinou mluví Kečuové – lidé z Ekvádoru, Peru a Bolívie, a to převážně
Číst dál ...Jak? Jednoduše. Je to asi jedna z nejjednodušších polívek na vaření jak doma, tak v lese. Tedy pokud si ji nebudete chtít
Číst dál ...